Werkwijze - Maarten Huisman

Werkwijze

The Weddingshooter houdt van een persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken. Het is belangrijk dat jullie dag geweldig wordt, daaraan werk ik graag mee! Zo werkt The Weddingshooter

> Bel of mail mij, dan maken we een afspraak. Ik wil graag persoonlijk kennis met jullie maken en jullie plannen voor de dag horen. Tijdens deze ontmoeting kunnen we eventueel al voorbeelden van trouwalbums en prints bekijken.

> Uiterlijk twee weken voor jullie trouwdag ontvang ik graag per e-mail een draaiboek, de adressen van de diverse locaties en het telefoonnummer van de ceremoniemeester. Het draaiboek gaat in mijn agenda, de adressen in mijn TomTom en de telefoonnummers in mijn telefoon. We laten niets aan het toeval over!

> Jullie krijgen van mij een document met tips en trics om samen de mooiste foto’s te maken. Dat is niks ingewikkelds, maar gewoon om jullie een beetje voor te bereiden op wat komen gaat.

> De grote dag is daar! Eindelijk hoeven jullie niks meer te doen, behalve volop genieten. Tijdens alle officiële momenten zal ik fotograferen, maar me niet laten horen. Tijdens de rest van de dag, beweeg en leef ik mee met jullie en je gasten. Door ongedwongen contact te maken en losjes aanwijzingen te geven, ontstaan de meest spontane en sprankelende foto’s.

> Na de bruiloft laad ik de foto’s direct in mijn computer en zorg ik voor back-ups.

> Voor The Weddingshooter begint nu het nabewerken: het controleren, selecteren en bewerken van beeld. Dit proces neem ik uiterst serieus. Dat moet ook wel, want jullie ontvangen alleen de mooiste 300 beelden.

> Binnen 45 dagen na de bruiloft ontvangen jullie een e-mail met een link en een wachtwoord naar jullie persoonlijke website.

> Enige tijd later plaats ik een extra map op jullie website met de opmaak van het trouwalbum. Nadat jullie het album hebben bekeken en goedgekeurd, plaats ik de bestelling. Afhankelijk van de leverancier ontvangen jullie binnen twee tot zes weken jullie trouwalbum thuis.

> Een jaar na levering van de foto’s, ontvangen jullie een bericht dat de webpagina en foto’s een week later van de website worden verwijderd. Nu is het belangrijk dat jullie zorgen dat alle mappen en foto’s voor die tijd gedownload zijn.


Powered by SmugMug Log In