Tarief - Maarten Huisman
Marina&Mathijs-Even samen

Alles in één

Als jullie kiezen voor mij als jullie Weddingshooter, dan zullen jullie dat weten ook! Geen gedoe over hoe lang en hoe laat, geen gesteggel over hoeveel foto's, The weddingshooter is altijd duidelijk en recht door zee: Voor een hele dag bruidsfotografie betaal je altijd € 1.750,- ongeacht het aantal uren. En voor dat bedrag zijn jullie zelf eigenaar van de mooiste 350 (+) foto's, met aandacht bewerkt en digitaal geleverd.

Jullie eigen website met foto's staat inclusief wachtwoordbeveiliging na 45 dagen voor jullie klaar en vanaf dat moment kunnen jullie naar hartenlust downloaden en delen met wie je maar wilt (alleen kijken of ook downloaden voor gasten is apart in te stellen). 

Natuurlijk fotografeer ik uiteindelijk voor een prachtig trouwalbum. Ik werk met albums van het merk Silverbooks, een van de betaalbaarder opties voor albums met echt fotopapier. De kosten bedragen altijd € 500,- inclusief ontwerpen, ongeacht paginadikte, papiersoort, hoeveelheid pagina's, cover beschermdoos. Ik wil graag dat jullie het album helemaal maken zoals jullie dat willen en niet hoeven na te denken over extra kosten voor duurdere keuzes. 

Powered by SmugMug Log In