Procedure - Maarten Huisman

Procedure


›Nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van mijn diensten, neem ik telefonisch contact met u op.

›In een eerste oriënterend gesprek, bespreken we uw wensen en gaan we op zoek naar het doel van de foto’s die ik voor u ga maken. Wat moeten ze uitstralen, waar worden ze primair voor gebruikt, hoe kan ik een gevoel vastleggen, gaan we conceptueel denken? Eventueel kom ik voor de voorbespreking bij u langs!

›De opdracht is nu overzichtelijk genoeg om een offerte op te stellen. Die stuur ik u per email toe en u kunt deze direct digitaal accepteren of afwijzen. Accepteert u de offerte, dan gaan we aan het werk.

›Onafhankelijk van de locatie, zorg ik dat ik ruim op tijd ben om de studio klaar te maken (dat kan dus ook in uw kantoorgebouw! Ik ben mobiel en flexibel), of zodat ik de tijd heb om een mooie setting uit te zoeken.

›Als we in de studio afspreken, wordt u ontvangen met koffie, thee of fris. Buiten de studio gaan we meteen aan de slag. Terwijl ik de laatste instelling voor licht en camera controleer, leren we elkaar iets beter kennen en bespreek ik wat tips en trucks om samen tot het mooiste resultaat te komen.

›Nu is het tijd voor de daadwerkelijke shoot. Nog nooit geposeerd? Geen probleem! Ik ben gewend met mensen te werken die het spannend vinden. In een ontspannen sfeer gaan we op zoek naar het resultaat dat we vooraf besproken hadden.

›Binnen de afgesproken tijd na de shoot ontvangt u een email met hierin: - Een link naar de online foto’s - Een wachtwoord Ik kan ook direct communiceren met de ontwerpers en zorgen dat het gevraagde beeld geleverd wordt op de plek waar het moet zijn.

›Met de link en het wachtwoord heeft u toegang tot alle hoge resolutie files. Nu is het een kwestie van downloaden. De foto’s van elke shoot blijven 6 maanden online staan.


Powered by SmugMug Log In